Banner 980x90

Liepājā pieturvietā atrasta iereibusi sieviete izrādās ir Valsts policijas meklēšanā

Rīga, 8.nov., LETA. Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki vakar autobusa pieturā atraduši guļošu iereibušu sievieti, kura izrādās atrodas Valsts policijas meklēšanā, aģentūru LETA informēja Pašvaldības policija pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Policijas darbinieki sievieti atrada guļam autobusa pieturā Vaiņodes ielā.

Nogādājot iereibušo personu Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Pagaidu turēšanas telpās atskurbšanai un pārbaudot personas datus, noskaidrojās, ka 1973.gadā dzimusī sieviete atrodas Valsts policijas meklēšanā, kur pēc atskurbšanas viņa arī nogādāta lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Savukārt divi jaunieši aizturēti par sienu apķēpāšanu Klāva Ukstiņa ielā. Pie abiem 2004.gadā dzimušiem jauniešiem atrasts krāsas flakons, kura krāsa atbilda svaigi krāsotajam ķēpājumam Klāva Ukstiņa ielā.

Abi jaunieši aizturēti un nogādāti Valsts policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)