Banner 980x90

Liepājā sadursmē ar kravas automašīnu iet bojā velosipēdists

Ventspils, 13.apr., LETA. Ceturtdien Liepājā sadursmē ar kravas automašīnu gājis bojā velosipēdists, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Negadījums noticis 12.aprīlī ap plkst.16.45 Liepājā, Cukura ielas rotācijas aplī. 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Scania" ar piekabi, uzbraucis velosipēdistam, kurš notikuma vietā gāja bojā. Pašlaik bojāgājušā vīrieša personība nav noskaidrota. Viņš bija aptuveni 60 gadus vecs.

Visu apstākļu noskaidrošanai policijā ir sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt noderīgu informāciju par notikušo, zvanot uz tālruņa numuru 110 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)