Banner 980x90

Liepājā sāksies mūzikas festivāls "LMT Summer Sound"

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Piektdien, 29.jūlijā, ar bagātīgu mūzikas programmu Liepājā sāksies vasaras mūzikas festivāls "LMT Summer Sound", kas programmu piedāvās baudīt uz vairākām skatuvēm.

Šā gada festivāla gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība "Milky Chance", daudzsološais beļģu dīdžejs "Lost Frequences", angļu mūziķis "King Charles" un ukraiņu roka leģendas "Okean Elzy".

Tāpat "LMT Summer Sound" festivālā būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku - "Carnival Youth", "Ozolu", Intaru Busuli un "Abonementa orķestri", "Rīgas modes", "Bermudu divstūri", "Dzelzs vilku", Justu, Aiju Andrejevu un citus.

Mākslinieku programma ir papildināta ar vienu no spožākajām jaunajām Krievijas "indie pop" grupām "Milk", dziedātāju Miku Dukuru, kā arī mazajiem pašmāju talantiem no Liepājas "Pop/rok" skolas un Liepājas grupām "Flying Bra" un "Transcendentāle".

Kā ierasts, par neizsīkstošām nakts dejām "LMT Straume ballītē" rūpēsies Toms Grēviņš, ļaujot par dīdžeju kļūt ikvienam, savukārt "Jagermeister Stage" skatuve ar plašu atpūtas un deju zonu būs interesanta tiem, kuri vēlēsies baudīt labāko Latvijas elektroniskās mūzikas dīdžeju sniegumu. Šā gada festivāla jaunums būs "Red Bull Tour Bus" skatuve, uz kuras uzstāsies grupa "Carnival Youth" un tās īpaši atlasītie jaunie mūziķi no Latvijas un ārvalstīm.

Biļetes uz "LMT Summer Sound" festivālu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)