Banner 980x90

Liepājā siltumtīklu rekonstrukcijas dēļ slēgs satiksmi Loču ielā

Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Saistībā ar SIA "Liepājas enerģija" pilsētas siltumtīklu posma rekonstrukciju no šodienas līdz jūlija vidum būs slēgta automašīnu satiksme Loču ielas posmā no Celtnieku ielas 12 līdz Matrožu ielai 11, aģentūru LETA informēja "Liepājas enerģijas" pārstāvji.

Minētajā laika periodā automašīnu satiksme posmā no Celtnieku ielas 12 līdz Matrožu ielai 11 būs slēgta pilnībā un autovadītāji aicināti izvēlēties citu maršrutu.

Siltumtīklu posma rekonstrukcijas gaitā no 7.jūlija līdz 15.jūlijam Matrožu ielas 11, Celtnieku ielas 13, 14, 15/17, 16, 24, 26, Kūrmājas prospekta 16/18, Laivinieku ielas 3/5, 7/13, Kaktu ielas 9, Saules ielas 4, 20 un Uliha ielas 19 iedzīvotājiem nebūs pieejams arī karstais ūdens.

Kopš apkures sezonas noslēguma "Liepājas enerģija" rekonstruējusi 1200 metru pilsētas siltumtīklu - tā ir aptuveni trešā daļa no darbu apjoma, ko plānots īstenot līdz nākamajai apkures sezonai. Tāpat pilsētas centralizētajai siltumapgādes sistēmai pievienoti trīs jaunu klientu objekti. Līdz jaunās apkures sezonas sākumam uzņēmums plānojis pieslēgt vairāk nekā 30 jaunu klientu objektu.

"Liepājas enerģijas" aktualitātēm un rekonstrukcijas darbu plānam iedzīvotāji var sekot līdzi uzņēmuma mājaslapā "www.liepajasenergija.lv" vai zvanot Klientu daļai pa telefonu 63488866.

"Liepājas enerģija" ir dibināta 2005.gadā un nodarbojas ar siltumenerģijas ražošanu, sadali, pārvadi un realizāciju Liepājas pilsētā, kā arī ar elektroenerģijas ražošanu un realizāciju. Uzņēmums apkalpo gandrīz 700 dzīvojamo māju, kā arī skolas, bērnudārzus, iestādes un uzņēmumus; kopējais Liepājas centralizētās siltumapgādes sistēmas tīklu garums ir 98 kilometri.

"Liepājas enerģijas" akcionāri ir AS "Latvenergo" (51%), Liepājas pilsētas dome (39%) un SIA "Enerģijas risinājumi" (10%). Uzņēmumā strādā ap 90 darbinieku.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)