Banner 980x90

Liepājā šonakt pilnībā slēgs satiksmi uz Tramvaja tilta

Ventspils, 18.jūn., LETA. Naktī uz otrdienu, 19.jūniju, no plkst.0.15 līdz 5 Liepājā būs pilnībā slēgta transporta satiksme uz Tramvaja tilta, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Satiksmi slēgs, lai varētu veikt asfalta ieklāšanu uz gājēju ietves jūras pusē. Gājēji šajā laika posmā tiltu varēs šķērsot tāpat kā līdz šim - pa gājēju ietvi ezera pusē.

Arī turpmāk atsevišķās naktīs satiksme uz Tramvaja tilta tiks slēgta, lai varētu veikt nepieciešamos rekonstrukcijas darbus, iespējami maz ietekmējot satiksmes plūsmu. Tramvaja tilta slēgšana satiksmei vēl būs nepieciešama, piemēram, uzstādot kontakttīklu balstus.

Pagājušajā nedēļā tika pārvirzīta automašīnu satiksme uz Tramvaja tilta jaunizbūvēto joslu jūras pusē. Nākamo posmu – satiksmes pārvirzīšanu pa jauno ceļa pusi Lielās ielas posmā no Radio ielas iepretī Svētās Trīsvienības katedrālei līdz Jūras ielai – plānots veikt ap Jāņiem.

Arī turpmāk, tāpat kā līdz šim, satiksmei uz Tramvaja tilta būs atvērta tikai viena josla – virzienā no Jaunliepājas uz centru. Savukārt virzienā no centra uz Jaunliepāju varēs braukt tikai pa Jauno tiltu, kur tiek saglabāta divvirzienu transporta kustība. Rekonstrukcijas laikā arī Lielā iela satiksmei ir atvērta tikai vienā virzienā - no Rožu laukuma uz Tramvaja tiltu līdz Jūras ielai.

Tramvaja tilta un Lielās ielas rekonstrukcija ir noslēdzošais posms tramvaja sliežu ceļu rekonstrukcijai, lai varētu nodrošināt piemērotu infrastruktūru zemās grīdas tramvaju vagoniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)