Banner 980x90

Liepājā spriedīs par kultūru "kā pilsētas magnētu"

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Piektdien, 23.septembrī plkst.15.00 Liepājas Karostas ūdenstornī notiks domnīcas "Ideju siltumnīca" sanāksme par tēmu "Pilsētas magnēts - krāsaināka kultūras ikdiena", informēja Liepājas kultūras pārvaldes starptautisko sakaru un kultūrpolitikas projektu vadītājs Atis Egliņš-Eglītis.

Domnīcā mākslinieks Kaspars Lielgalvis uzstāsies ar stāstu par tukšām telpā kā priekšrocību, kas paver iespējas radošumam pilsētā, un prezentēs jauna kultūras pasākumu kalendāra tapšanu internetā. Urbānists Jonass Bīhels analizēs kultūras klātbūtnes nozīmi publiskajā telpā un tās ietekmi uz pilsētas attīstību, bet kinorežisors Dāvis Kaņepe atbildēs uz jautājumu, "par ko ir vērts padomāt, pirms sākt publiskas kultūras telpas vai festivāla darbību".

Domnīcā paredzētas kultūras praktiķu prezentācijas un dalībnieku paneļdiskusija par kultūras attīstības perspektīvām Liepājā.

Domnīcu cikls "Ideju siltumnīca" ir jauna Liepājas pašvaldības 2016.gada iniciatīva, kuras laikā ar dažādām aktivitātēm pilsētnieki tiek iesaistīti radošas un atvērtas Liepājas veidošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)