Banner 980x90

Liepājā stipri iereibuši vecāki nespēj parūpēties par zīdaini

Ventspils, 21.jūn., LETA. Vakar Liepājā kāda zīdaiņa vecāki bijuši tik stiprā alkohola reibumā, ka nav spējuši parūpēties par bērnu, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Otrdienas vakarā ap plkst.21.20 Liepājas pašvaldības policijā tika saņemta informācija par to, ka vienā no dzīvokļiem Pāvilostas ielā atrodoties zīdainis, kura vecāki ir stiprā alkohola reibumā. Ierodoties notikuma vietā, policija pārliecinājusies, ka šī informācija atbilst patiesībai. Abas dzīvoklī esošās pieaugušās personas bijušas stiprā alkohola reibuma stāvoklī, kā arī dzīvoklī bijusi izteikta cigarešu dūmu smaka, bet grīda nokaisīta ar cigarešu pelniem un apkārt mētājušās tukšas alkohola pudeles.

Ņemot vērā to, ka neviens ģimenes loceklis nebija spējīgs parūpēties par bērnu, tika pieņemts lēmums zīdaini nogādāt valsts sociālās aprūpes centra "Kurzeme" Liepājas filiālē, skaidroja Vārpiņš.

Zīdaiņa mātei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu. Informācija tālāko procesuālo darbību veikšanai nodota Liepājas bāriņtiesai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)