Banner 980x90

Liepājā trešo reizi pulcēsies Latvijas jauktie kori

Rīga, 6.sept., LETA. Oktobrī Liepājā jau trešo reizi notiks jaukto koru dziesmu diena "Visiem viena - katram sava - tautasdziesma", kurā aicināti piedalīties kori no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja Linda Zajarska.

20.oktobrī Liepājas Latviešu biedrības namā pulcēsies jauktie kori no visas Latvijas, dienas gaitā piedaloties radoši intelektuālās aktivitātēs un vakara pusē vienojoties kopīgā latviešu tautasdziesmu koncertā.

Jaukto koru dziesmu dienas idejas autori ir Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jauktais koris "Kursa" un tā diriģente Ilze Āboliņa. Pasākuma mērķis ir popularizēt latviešu tautasdziesmas, kopt un uzturēt kora dziedāšanas tradīciju kā latviskās kultūras mantojumu, nodrošinot Dziesmu un deju svētku tradīcijas procesa nepārtrauktību, kā arī veicināt Latvijas pilsētu un novadu jaukto koru kolektīvu savstarpēju sadarbību caur muzikālām, radošām un fiziskām aktivitātēm.

Kolektīvam, kas vēlas kļūt par svētku dalībnieku, jāaizpilda pieteikuma anketa, kas līdz oktobrim jānosūta uz e-pastu "anete.strazda@liepaja.lv". Ar pasākuma nolikumu un pieteikuma anketu var mājaslapā "www.liepajaskc.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)