Banner 980x90

Liepājā vīrietis ar nazi draudējis spēļu zāles darbiniecei

Ventspils, 25.janv., LETA. Liepājā aizturēts vīrietis, kurš ar nazi draudējis spēļu zāles darbiniecei, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

1993.gadā dzimušu vīrieti policija aizturējusi 21.janvāra rītā ap plkst.7 spēļu zālē Liepājā, Peldu ielā. Darbiniece, kurai viņš draudējis, nav cietusi. Vīrieša rīcībai bijuši mantiska rakstura motīvi, taču notikušais šajā gadījumā nav klasificējams kā laupīšanas mēģinājums, sacīja policijas pārstāve, sīkākas notikušā detaļas neatklājot.

Vīrietis jau iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā saistībā ar zādzībām no veikaliem un citiem noziedzīgiem nodarījumiem. Liepājas tiesa viņam piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)