Banner 980x90

Liepājas apkaimē no rīta vairāk nekā tūkstoš zibens spērienu

Rīga, 10.aug., LETA. Agrā piektdienas rītā Liepāju šķērso pērkona negaiss, pilsētā un tās apkaimē - gan sauszemē, gan jūrā - jau reģistrētas vairāk nekā tūkstoš zibens izlādes, liecina meteoroloģiskā informācija.

Ar pērkona negaisu saistīts īslaicīgs, bet ļoti intensīvs lietus.

Jau ziņots, ka atbilstoši sinoptiķu prognozēm piektdien Rietumlatvijā iespējams pērkona negaiss ar lokālu vētru, intensīvu lietu un krusu. Lielākais risks prognozēts vēlā pēcpusdienā un vakarā Kurzemē un Zemgales rietumu daļā.

Pārējā valstī piektdien saglabāsies sauss un pārsvarā saulains laiks. Gaiss sakarsīs līdz +28..+33 grādiem un dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniegs 12-17 metru sekundē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)