Banner 980x90

Liepājas dome piešķir 76 500 eiro 16 uzņēmēju projektu realizēšanai

Rīga, 21.marts, LETA. Liepājas dome šodien atbalstījusi līdzfinansējuma piešķiršanu 16 uzņēmēju projektiem, piešķirot 76 500 eiro, aģentūru LETA informēja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Freidenfelde.

Domes sēdē izskatīti mazo un vidējo komercsabiedrību projektu konkursa rezultāti, ekspertu komisijas vērtējums par atbalstāmajiem projektiem un līdzfinansējuma sadalījumu. Nolemts atbalstīt 16 uzņēmēju projektus, kuru kopējā summa ir 310 000 eiro, un 76 500 eiro līdzfinansēs pašvaldība.

Apstiprinātie projekti paredz tūrisma pakalpojumu attīstību, jaunu iekārtu iegādi ražošanas paplašināšanai, kā arī jaunu darba vietu radīšanu Liepājā.

Piemēram, SIA "Rietumkrasts" paredzējusi aprīkojuma iegādi SUP skolas un nomas punkta izveidei Karostā, pie Ziemeļu mola, SIA "V. Rozgas komercfirma" plāno novietot āra baseinu ar terasi kafejnīcas "7.līnija" vajadzībām, SIA "J.A. Wood Country" iegādāsies aprīkojumu jaunu produktu ražošanai bērniem. Pilsētā plānots arī attīstīt rotaļu istabu dzimšanas dienu svinībām, izveidot jaunu peldošu platformu-skatuvi un īstenot citas ieceres.

Paredzēts, ka pašvaldības līdzfinansējums veicinās komercsabiedrību projektu realizēšanu, ar kuriem ir plānots radīt 13 jaunas pastāvīgas darba vietas un 24 sezonālas darba vietas.

Mazo un vidējo komercsabiedrību konkursu Liepājas pašvaldība izsludina jau trīspadsmito gadu, paredzot piešķirt pašvaldības līdzfinansējumu uzņēmēju ideju atbalstam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)