Banner 980x90

"Liepājas enerģija" turpina siltumtīklu atjaunošanas darbus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
SIA "Liepājas enerģija" šobrīd darbus veic trijos objektos pilsētā, kopumā rekonstruējot siltumtīklus nepilnu 0,3 km garumā, kā arī izbūvē siltumtrases posmu 140 m garumā jauna klienta pieslēgumam centralizētajai siltumapgādes sistēmai. Mēneša laikā, kopš uzsākti darbi, siltumtīklu posmi atjaunoti septiņos objektos 815 m garumā, un nedaudz vairāk kā 100 m izbūvēti papildus, centralizētajai siltumapgādei pieslēdzot jauna klienta objektu – dzīvojamo māju.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda, šogad lielākais līdz šim rekosntruētais siltumtīklu posms bijis M.Ķempes ielā 11, 13 – Daugavas ielā 6, 7, 9, kur atjaunoti siltumtīkli 200 m garumā. Līdz nākamās apkures sezonas sākumam uzņēmums kopumā plāno atjaunot aptuveni 4 km siltumtrašu un jaunu klientu pieslēgumiem izbūvēt trases vēl 1,7 km garumā. Papildus uzņēmums vasaras laikā plāno pilnībā rekonstruēt siltumtīklus to daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos, kuriem tiks piešķirti līdzekļi pilsētas domes izsludinātajā projektā par mikrorajonu pagalmu labiekārtošanu.

Šonedēļ darbi uzsākti un nākamajā nedēļā turpināsies objektos Kuģinieku ielā 5; posmā no Republikas ielas 8 – 14; Ģimnāzijas ielā 6; posmā no M.Ķempes ielas 7 līdz Rojas ielai 1, 3 un 4 un Klaipēdas ielā 104, 106, 108.

Paralēli rekonstrukciju darbiem, "Liepājas enerģija" visas vasaras garumā veic siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes, lai savlaicīgi atklātu un novērstu iespējamās tīklu bojājumu vietas. Konstatējot bojājumus un izvērtējot to raksturu, nekavējoties tiek veikti nepieciešamie remontdarbi. Nākamās pārbaudes plānotas 6., 7. un 8., 9.jūnijā.

Visi rekonstrukciju darbi tiek plānoti tā, lai laika periods, kad iedzīvotāji nesaņem pakalpojumu, būtu maksimāli īss. Par plānotajiem pakalpojumu padeves traucējumiem uzņēmums savlaicīgi informē namu apsaimniekotājus, kuri attiecīgi tālāk nodrošina informācijas pieejamību iedzīvotājiem. "Liepājas enerģijas" aktualitātēm un rekonstrukciju darbu plānam iespējams sekot līdzi arī uzņēmuma mājas lapā www.liepajasenergija.lv vai zvanot Klientu daļai pa tālruni 63488866.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)