Banner 980x90

"Liepājas enerģijas" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Jānis Jansons

Ventspils, 13.sept., LETA. Siltumapgādes uzņēmuma SIA "Liepājas enerģija" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais uzņēmuma tehniskais direktors Jānis Jansons, aģentūru LETA informēja "Liepājas enerģijas" sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda.

Jansons no 14.septembra amatā nomainīs līdzšinējo valdes priekšēdētāju Anatoliju Suškovu, kurš izvēlējies nepretendēt uz nākamo pilnvaru termiņu.

"Liepājas enerģijas" dalībnieku sapulcē apstiprinātas izmaiņas uzņēmuma valdes sastāvā. Valdes locekļa pilnvaras uz trim gadiem pagarinātas esošajam valdes loceklim Andrim Štālam. Darbu "Liepājas enerģijas" valdē turpinās arī tās līdzšinējais loceklis Jānis Bērziņš, turpmāk pildot valdes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus.

Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Suškovs uzņēmumu vadīja kopš tā pirmsākumiem – 2005.gada. "Liepājas enerģija" ir kļuvusi par spēcīgu un uzticamu uzņēmumu. Kad iesākām šo darbu, mums bija tikai vīzija. Šodien ar lepnumu varam teikt, ka 12 gadu laikā "Liepājas enerģija" ir sasniegusi vairāk nekā mēs toreiz uzdrošinājāmies sapņot. Tā kā nevienam amats netiek piešķirts uz mūžu, es šo posteni varu atstāt ar labi padarīta darba sajūtu," atzina Suškovs.

Jaunais valdes priekšsēdētājs Jansons uzņēmumā strādā četrus gadus, ieņemot tehniskā direktora amatu. Arī Jansona iepriekšējā profesionālā karjera bijusi cieši saistīta ar enerģijas nozari, ieņemot vadošus amatus dažādos uzņēmumos. Jaunais uzņēmuma vadītājs šim amatam izraudzīts konkursa kārtībā.

SIA "Liepājas enerģija" dibināta 2005.gadā un nodarbojas ar siltumenerģijas ražošanu, sadali, pārvadi un realizāciju Liepājā, kā arī ar elektroenerģijas ražošanu un realizāciju. Uzņēmums apkalpo gandrīz 700 dzīvojamo māju, kā arī skolas, bērnudārzus, iestādes un uzņēmumus. "Liepājas enerģijas" kapitāldaļu turētāji ir AS "Latvenergo" (51%), Liepājas pilsētas dome (39%) un SIA "Enerģijas risinājumi"(10%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)