Banner 980x90

Liepājas ielu uzturēšana ziemas sezonā izmaksās nepilnu pusmiljonu eiro

Ventspils, 19.okt., LETA. Pilsētas ielu uzturēšana Liepājā ziemas sezonā izmaksās 477 822 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Noslēdzies pašvaldības iepirkums par tiesībām veikt pilsētas A, A1, B, C un D klases ielu un laukumu uzturēšanas darbus Liepājā turpmākajās četrās ziemas sezonās. No trim pretendentiem šo darbu veikšanai izraudzīts Rīgā reģistrētais uzņēmums SIA "Clean R", kas piedāvāja viszemāko cenu - 1 911 288 eiro bez PVN visam turpmāko četru gadu periodam jeb 477 822 eiro gadā. "Clean R" ir vides pakalpojumu nozares uzņēmums, kas piedāvā gandrīz 40 pakalpojumus tādās jomās kā atkritumu apsaimniekošana, privāto un publisko īpašumu uzturēšana, tostarp telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšana, labiekārtošana, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšana.

Pārējie divi konkursa pretendenti - SIA "Pilsētvides serviss" un VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" Liepājas ceļu rajons - Liepājas ielu uzturēšanas darbus piedāvāja veikt par attiecīgi 526 982 eiro un 534 006 eiro vienā sezonā.

Iepriekšējās sezonās Liepājas ielu uzturēšanu ziemā veica VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" Liepājas ceļu rajons.

Konkursa nolikums paredzēja, ka pretendentam jābūt ne vien attiecīgai pieredzei pilsētas ielu uzturēšanā ziemas periodā, bet darbu veicēja rīcībā ir jābūt arī vismaz 10 kaisāmajām mašīnām, 10 sniega tīrāmajām mašīnām, četriem auto greideriem un diviem frontālajiem iekrāvējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)