Banner 980x90

Liepājas Jūrniecības koledžas 140 gadu jubilejā iesvētīs skolas karogu

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
No otrdienas, 27.septembra līdz piektdienai, 30.septembrim savas pastāvēšanas 140 gadu jubileju svinēs Liepājas Jūrniecības koledža, kas ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, un tieši šodien notiks koledžas karoga iesvētīšanas ceremonija, aģentūru LETA informēja koledžas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Ceremonija sāksies plkst.10 Liepājas Svētās Trīsvienības baznīcā. Dievkalpojumu vadīs Liepājas Lutera evaņģēliski luteriskās draudzes mācītājs Raitis Šēners, kurš arī ir beidzis Liepājas Jūrniecības koledžu un ir bijis jūrnieks.

Svinīgajā dievkalpojumā spēlēs ērģelniece Maija Zaķis un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) orķestra Jūras spēku grupa kapteiņleitnanta Ulda Locenieka vadībā.

Liepājas Jūrniecības koledžas karogu darinājusi Latvijas Amatniecības kameras amata meistare Rudīte Grasberga.

Savukārt ap plkst.11 svinīgā dievkalpojuma dalībnieki dosies gājienā ar NBS orķestra Jūras spēku grupu priekšgalā. Gājies sāksies pie Svētās Trīsvienības baznīcas un turpināsies pa Lielo ielu, Graudu ielu, Kūrmājas prospektu un Uliha ielu līdz koledžas mācību ēkai, kur notiks karoga svinīga pacelšana mastā.

Arī turpmākajās dienās paredzēti dažādi jubilejas pasākumi, tai skaitā 29.septembrī Liepājā notiks ar jūrniecības tēmu saistītas fotoorientēšanās sacensības skolēniem.

Liepājas Jūrniecības koledžā zinības apgūst topošie kuģu vadītāji, kuģu mehāniķi un loģistikas speciālisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)