Banner 980x90

Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola saņēmusi unikālu sietspiedes iekārtu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola saņēmusi unikālu sietspiedes iekārtu no Čehijas, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Sietspiedes tehnika ir aktuāla daudzās radošo industrijas nozarēs, ne tikai poligrāfijā, bet arī tekstila, apģērbu, ādas, keramikas, multimediju, reklāmas nozarēs.

Neatsverama būs pieredze, kuru audzēkņi varēs iegūt skolas ikdienas praksē, strādājot ar sietspiedi uz dažādiem materiāliem. Sietspiedes darbnīcas izveide bija nepieciešama vairākām skolas nodaļām, kā piemēram – Multimediju dizaina, reklāmas dizaina, mākslas izglītības programmām, kurās audzēkņi jau nodarbojas ar dažādu grafisku darbu sagatavošanu, drukāšanai sietspiedes tehnikā, taču nebija iespējas pašiem praktizēties, nodrukājot savus darbus. Tāpat, Mākslas nodaļas jauniešiem, kuri apgūst dažādas grafikas tehnikas tiks paplašināts praktisko zināšanu lauks. Tehnika atļauj apdrukāt dažādus materiālus, izmantojot attiecīgas krāsas, tādēļ būs izmantojama arī pārējo materiālu nodaļu: ādas izstrādājumu, tekstildizaina, apģērbu dizaina jauniešu praktiskajiem darbiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)