Banner 980x90

Liepājas Universitātē varēs apgūt ķīniešu valodas izvēles kursu

Ventspils, 13.febr., LETA. Sākot ar šī gada rudeni, Liepājas Universitātes studenti un citi interesenti pirmo reizi izvēles kursā varēs apgūt ķīniešu valodu, aģentūru LETA informēja universitātes pārstāve Simona Laiveniece.

Saskaņā ar starptautisko ķīniešu valodas skolotāju programmu, ko īsteno Ķīnas Konfūcija institūtu Galvenā pārvalde, Latvijas Universitātes Konfūcija institūts deleģēs pasniedzēju no Ķīnas, kurš ir specializējies ķīniešu valodas kā svešvalodas mācīšanā iesācēja līmenim. Kursa mērķis ir ne tikai apgūt pirmos soļus ķīniešu valodā, bet arī iepazīt Ķīnas kultūru un tradīcijas.

Šāds izvēles kurss jau vairākus gadus tiek apgūts ne tikai Rīgā, bet arī Rēzeknē un Daugavpilī, interesentiem turpinot studijas jau augstākos valodas apguves līmeņos un iegūstot iespējas piedalīties valodas un kultūras studiju nometnēs Ķīnā, skaidroja Laiveniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)