Banner 980x90

Liepājas Olimpiskajā Centrā izskanēs koncertprogramma "Kungi uzlūdz dāmas"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 2.oktobrī Liepājas Olimpiskajā Centrā izskanēs koncertprogramma "Kungi uzlūdz dāmas", pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē koncerta organizatori.

Lai šajā rudenī iepriecinātu daudzas Latvijas sieviešu sirdis, tautā iemīlēti skatuves mākslinieki Guntis Skrastiņš, Artis Robežnieks, Andris Skuja, Žoržs Siksna un Dainis Porgants ir apvienojušies jaunajā kopīgajā projektā "Kungi uzlūdz dāmas".

Pirmie divi tūres koncerti jau izdziedāti Smiltenē un Limbažos, kas ieguvuši lielu skatītāju atsaucību. Šonedēļ koncerttūre turpināsies ar koncertiem Rīgā un Liepājā. 

Paši mākslinieki domā, ka katrs koncerts ir ar savu "odziņu" un īpašs, kuros bez ierastās mūzikas un humora devas būs arī vairāki negaidīti pārsteigumi.

Šīs divas pilsētas ir tuvas arī viņiem, tāpēc šajos koncertos bez ierastās mūzikas un humora devas būs arī vairāki negaidīti pārsteigumi.

Programmā skanēs populārās estrādes "zelta" dziesmas "Ilgais ceļš kāpās", "Vēlreiz", "Muļķe sirds", kā arī pirmatskaņojums dziesmai "Mūsu sirdis pieder Jums". Muzikālo daļu un dziesmu aranžijas ir izveidojis komponists Gaitis Lazdāns.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)