Banner 980x90

Liepājas partija vēlēšanu sarakstu prezentēs pēc 8.aprīļa kongresa

Liepāja, 21.marts, LETA. Liepājas partija vēlēšanu sarakstu prezentēs pēc 8.aprīļa kongresa, Rietumu Radio šodien informēja partijas priekšsēdētājs un Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

Sesks piebilda, ka partijas sarakstā lielu pārsteigumu nebūšot, visticamāk tajā iekļaušoties pašreizējie septiņi domes deputāti no Liepājas partijas, kā arī citi partijas aktīvisti, kopējam sarakstā pieteikto skaitam saniedzot 17- 18.

Pašvaldību vēlēšanās Liepājā varētu piedalīties astoņas partijas ar saviem sarakstiem – Liepājas partija, Saskaņa, Liepāja kvadrātā, Jaunā konservatīvā partija, Nacionālā apvienība, Nacionalā savienība Taisnīgums, Vienotība un biedrība "Liepājnieki" sadarbība ar Latvijas reģionu apvienību.

Liepājas domē pašlaik ir 15 deputāti. Septiņi no Liepājas partijas, pieci no "Liepājniekiem" vai kādreizējās Zatlera Reformu partijas, divi no Saskaņas un divi no Liepāja kvadrātā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)