Banner 980x90

Liepājas partijas priekšvēlēšanu izdevumi sasnieguši 33 873 eiro

Ventspils, 19.jūl., LETA. Liepājas mēra Ulda Seska vadītās Liepājas partijas priekšvēlēšanu izdevumi sasnieguši 33 873 eiro, tostarp priekšvēlēšanu izdevumu apmērs, uz kuriem attiecas Politisko organizāciju (partiju) finansēšanas likumā minētie ierobežojumi, veidojis 11 595 eiro, liecina precizētā partijas vēlēšanu ieņēmumu un izdevumu deklarācija.

Par reklāmas izvietošanu Liepājas partija samaksājusi kopumā 11 595 eiro. No šīs summas 5553 eiro samaksāti par reklāmas izvietošanu telpās un publiskās vietās, 4836 eiro - par reklāmu laikrakstos, žurnālos, biļetenos un citos periodiskajos izdevumos, 814 eiro - par reklāmu internetā, bet 392 eiro - par reklāmu komerciālajā radio.

5663 eiro izlietoti, lai samaksātu par pasta pakalpojumiem priekšvēlēšanu aģitācijas materiālu nosūtīšanai. Par izplatīšanai paredzēto reklāmas materiālu sagatavošanu samaksāti 2338 eiro. Vēl 420 eiro izlietoti vēlēšanu kampaņā iesaistīto personu darba algas izmaksai un citiem maksājumiem.

Par laikrakstu, žurnālu, biļetenu, grāmatu un citu iespiedtehnikā sagatavotu izdevumu publicēšanu vēlēšanu kampaņas vajadzībām samaksāti 11 834 eiro.

Citu ar vēlēšanu kampaņu saistītu izdevumu segšana partijai izmaksājusi 2023 eiro. Šī nauda izlietota partijas kongresa organizēšanai, sakaru pakalpojumu apmaksai, drošības naudas iemaksai u.c. mērķiem.

Kopējie Liepājas partijas ieņēmumi veido 26 945 eiro, no kuriem lielākā daļa ir dāvinājumi un ziedojumi, bet 329 eiro - saņemtā biedru un iestāšanās nauda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)