Banner 980x90

Liepājas pašvaldība gatavojas jaunu speciālistu piesaistei un pakalpojumu attīstībai pilsētā

Rīga, 21.febr., LETA. Liepājas pašvaldība martā gatavojas parakstīt sadarbības līgumu ar Rīgas Stradiņa universitāti, Liepājas Universitāti un SIA "Liepājas reģionālā slimnīca", lai veicinātu jaunu speciālistu piesaisti un pakalpojumu attīstību Liepājā.

Lēmumu par sadarbības līguma slēgšanu šodien atbalstījuši domes deputāti, lai veicinātu sadarbību zinātnes, izglītības un cilvēkresursu attīstībā.

Līgums paredz medicīnas pēdējo kursu studentu un rezidentu praktisko apmācību attīstīt Liepājas reģionālajā slimnīcā, sekmējot jauno ārstu darba izvēli Liepājā un nodrošinot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību un kvalitāti.

Tāpat līgums paredz sadarbību izglītības un zinātnes procesu daudzveidošanā, efektivitātes palielināšanā un kvalitātes celšanā, kā arī jaunu, dažādu jomu speciālistu kvalitātes celšanā un piesaistē Kurzemes reģionā un dažādu Eiropas Savienības vai citu finanšu instrumentu projektu īstenošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)