Banner 980x90

Liepājas pašvaldība sadalīs 20 000 eiro māju fasāžu un žogu attīrīšanai no ķēpājumiem

Ventspils, 19.apr., LETA. Liepājas pašvaldība konkursā sadalīs 20 000 eiro dzīvojamo māju fasāžu un žogu attīrīšanai no ķēpājumiem, lai uzlabotu pilsētas vizuālo tēlu, aģentūru LETA informēja Liepājas domē.

Dzīvojamo māju īpašnieki līdz 16.maijam pašvaldībā var iesniegt projekta pieteikumus par vandālisma seku likvidēšanu uz dzīvojamo māju fasādēm, žogiem, atbalsta sienām un palīgēkām. Nepieciešamo materiālu (krāsas, smilšu strūklas) iegādei vai ķīmiskās tīrīšanas pakalpojuma apmaksai vienā projektā iedzīvotāji var pretendēt uz līdzfinansējumu līdz 400 eiro.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama pašvaldības mājaslapā. Pieteikumus var iesniegt arī reliģiskās un sabiedriskā labuma organizācijas.

Projektu pieteikumus izvērtēs pašvaldības izpilddirektora izveidota komisija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)