Banner 980x90

Liepājas pašvaldība sadalīs 34 000 eiro bērnu un jauniešu nometņu organizēšanai

Ventspils, 15.febr., LETA. Liepājas Izglītības pārvalde izsludinājusi pieteikšanos bērnu un jauniešu nometņu projektu konkursam, šim mērķim pašvaldības budžetā šogad paredzot 34 000 eiro, aģentūru LETA informēja izglītības pārvaldes pārstāve Gunta Jākobsone.

Par šī gada nometņu satura prioritāti noteikta Latvijas simtgades tēma. Atpūtas nometņu mērķis ir veicināt veselīgu dzīvesveidu, jaunu zināšanu un prasmju apguvi, bērnu un jauniešu radošo prasmju attīstību un sociālās pašizpausmes brīvlaiku periodā.

Pieteikšanās finansējuma saņemšanai notiks līdz 9.martam. Konkursā var piedalīties juridiskas personas, kuras reģistrētas Uzņēmuma reģistrā, kā arī ikviena fiziska persona, kura rīko bērnu un jauniešu nometnes Liepājas bērniem un jauniešiem.

Pieteikumi tiks vērtēti pēc projekta atbilstības konkursa mērķiem, kā arī vērtējot novitātes un iesākto tradīciju turpināšanu. Iespējamais pašvaldības līdzfinansējuma apjoms ir ne vairāk kā 70% no projekta kopējām izmaksām. Minimālais nometnes dalībnieku skaits - 20, bet minimālais nometnes ilgums - septiņas dienas vasaras nometnēm un piecas dienas rudens nometnēm.

Pagājušajā gadā tika atbalstīti 26 no 33 iesniegtajiem projektiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)