Banner 980x90

Liepājas Pašvaldības policija no divām sievietēm konfiscē 73 nelegālo cigarešu blokus

Rīga, 22.marts, LETA. Šonedēļ Liepājas Pašvaldības policijas darbinieki no divām sievietēm atsavinājuši 73 nelegālo cigarešu blokus, aģentūru LETA informēja policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Policijas Analītiskās nodaļas darbinieki, pārbaudot informāciju par nemarķētu tabakas izstrādājumu glabāšanu un realizāciju Jelgavas ielā, konstatēja, ka 1974.gadā dzimusi sieviete savā dzīvesvietā glabā tabakas izstrādājumus bez akcīzes nodokļa markām. No dzīvesvietas izņemtas 1960 cigaretes - 98 paciņas.

Vēlāk, pārbaudot līdzīga satura informāciju, secināt ka 1959.gadā dzimusī savā dzīvesvietā Zirņu ielā glabā 12 520 cigaretes jeb 626 paciņas bez Latvijas akcīzes nodokļa markām.

Līdz ar to divās dienās no aprites izņemti nepilni 73 nelegālo cigarešu bloki.

Abām sievietēm sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli. Viņām var draudēt naudas sods no 70 līdz 700 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)