Banner 980x90

Liepājas pašvaldības uzņēmēju līdzfinansējuma projektu konkursā saņemti pieteikumi par 515 000 eiro

Rīga, 4.marts, LETA. Liepājas pašvaldības administrācijas izsludinātajā mazo un vidējo komercsabiedrību projektu līdzfinansēšanas konkursā iesniegts 31 projekts par kopējo summu 515 000 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Freidenfelde.

Lielākoties iesniegtie projekti paredz tūrisma pakalpojumu attīstību un jaunu iekārtu iegādi uzņēmumu ražošanas paplašināšanai, kā arī jaunu darba vietu radīšanu.

Lai lemtu par atbalstāmajiem projektiem, uzņēmēji būs aicināti ekspertu komisijai prezentēt savus iesniegtos projektus. Gala lēmums par līdzfinansējuma piešķiršanu tiks pieņemts domes sēdē.

Šā gadā konkursam atvēlētais budžets ir 100 000 eiro. Vienam projektam pieļaujamais minimālais līdzfinansējuma apmērs ir 2500 eiro, bet maksimāli pieļaujamais līdzfinansējums ir 15 000 eiro.

Piešķirot finansējumu, priekšroka tiks dota tādiem projektiem, kas paredzēs veicināt nodarbinātību, nodrošinās projekta ilgtspēju, veicinās infrastruktūras attīstību teritorijās, kurās pašvaldība piesaista Eiropas Savienības fondu līdzekļus vai pašvaldības budžeta līdzekļus, veicinās kvalitatīvu pakalpojumu vai produktu attīstību, veicinās jaunu informācijas un komunikāciju tehnoloģijas risinājumu - infrastruktūras, aprīkojuma vai programmatūras izstrādi, testēšanu un ieviešanu, kā arī nodrošinās profesionālu projekta īstenošanu un kvalitāti.

Mazo un vidējo komercsabiedrību projektu konkursu Liepājas pašvaldība izsludina jau trīspadsmito gadu, paredzot piešķirt pašvaldības līdzfinansējumu uzņēmēju ideju atbalstam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)