Banner 980x90

Liepājas Reģionālajā slimnīcā ieviesta jauna pierakstu sistēma

Ventspils, 8.maijs, LETA. Liepājas Reģionālajā slimnīcā ieviesta jauna pierakstu sistēma, aģentūru LETA informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Jaunā sistēma ieviesta, lai pacientiem atvieglotu pierakstīšanās kārtību gan pie speciālistiem, gan uz izmeklējumiem, skaidroja slimnīcā. Atšķirībā no vecās pierakstu sistēmas, kad bija noteiktas konkrētas pierakstu dienas gan uz izmeklējumiem, gan uz speciālistu konsultācijām, jaunajā sistēmā ikviens var pierakstīties jebkurā laikā uz brīvajām pierakstu vietām.

Pierakstu var veikt slimnīcas mājaslapas "Liepajasslimnica.lv", sadaļā "E-pieraksts" vai vietnē "Eveselibaspunkts.lv".

Pēc pieraksta veikšanas klients uz savu norādīto e-pasta adresi saņems apstiprinājumu, ka pieraksts ir veikts. Ja pakalpojums nav pieejams, uz e-pasta adresi tiks nosūtīta informācija par to, ka cilvēks ir uzņemts plānveida veselības aprūpes pakalpojumu gaidīšanas rindā un par tuvāko iespējamo veselības aprūpes pakalpojuma saņemšanas datumu un laiku slimnīca informēs, izmantojot norādīto telefona numuru vai e-pastu.

Tāpat iespējams pierakstu atteikt gadījumā, ja pakalpojums vairs nav nepieciešams, kā arī tiek saglabāta katra pacienta pierakstu vēsture.

Liepājas Reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Edvīns Striks norādīja, ka pašlaik jaunā pierakstu sistēma darbojas testa režīmā. "Protams, jaunās sistēmas ieviešanai vajadzīgs neliels laiks, kamēr tā iestrādājas un var redzēt visus plusus un mīnusus, lai to pilnveidotu un novestu līdz optimālam gala rezultātam. Tāpēc lūdzam iedzīvotājus izturēties ar sapratni. Vienlaikus nākas atgādināt, kā Reģionālā slimnīca ir noslēgusi līgumu ar Nacionālo Veselības dienestu, kurā ir paredzēts cik daudz un par kādām summām mēs drīkstam sniegt valsts apmaksātus veselības aprūpes pakalpojumus. Līdz ar to rindas diemžēl patlaban ir, un tās būs arī turpmāk," atzina Striks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)