Banner 980x90

Liepājas teātris rīkos Atvērtā teātra nakti

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Otrdien, 2.septembrī Liepājas teātrī notiks līdz šim nebijis pasākums - Atvērtā teātra nakts spocīgās noskaņās, kas ieskandinās teātra 110.jubilejas sezonu, Rietumu Radio informēja teātra literārā padomniece Zanda Borga.

"Iepriekšējos trīs gadus teātrī tika rīkotas Atvērtā teātra dienas, kas ik gadu pulcēja gandrīz tūkstoš interesentu - gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Skatītāju interese bija ļoti liela, tāpēc nolēmām šo tradīciju turpināt, vien nedaudz pamainot norises laiku, lai būtu interesanti ikvienam - arī tiem, kas pie mums ciemojušies jau agrāk," sacīja teātra mārketinga direktore Jevgenija Skoraja.

Teātris savas durvis vērs plkst.19.00 un būs atvērts līdz plkst.23.00.

Teātrī tiks gaidīti gan lieli, gan mazi skatītāji - bērniem notiks radošās darbnīcas, kuras vadīs Jānis un Agnese Rudzīši - būs iespēja pārbaudīt gan savas amatniecības prasmes, gan mierīgākā atmosfērā darboties ar īpaši šim pasākumam radītām darba lapām. Ikviens varēs izstaigāt teātri gida pavadībā - ekskursijas latviešu valodā tiks rīkotas katru stundu no plkst.19 līdz 22, bet teātra darbinieki priecāsies sagaidīt arī pilsētas viesus, piedāvājot arī stāstījumu angļu (plkst.20) un krievu (plkst.21) valodā.

No plkst.19 līdz 22 darbosies teātra Nakts kase, kur ikviens interesents, uzgriežot laimes ratu, varēs saņemt gan atlaides biļešu iegādei uz teātra izrādēm septembrī un oktobrī, gan reizi stundā uzgriezt lielo laimestu - ielūgumu divām personām uz jebkuru izrādi -, kā arī laimēt citas balvas.

Teātrī būs ierīkots arī fotostūrītis, kur apmeklētāji varēs nofotografēties ar teātra rekvizītiem, šuvēju darbnīcās būs iespējams uzlaikot aktieru izrāžu kostīmus, bezbailīgākie apmeklētāji varēs noklausīties aktieru un citu teātru darbinieku video vēstījumu par viņu tikšanos ar Balto dāmu, darbosies arī teātra kafejnīca, notiks vēl citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)