Banner 980x90

Liepājas Universitāte sadarbībā ar ārvalstu augstskolām varētu veidot jaunu tūrisma un kultūras vadības maģistra programmu

Ventspils, 13.marts, LETA. Liepājas Universitāte apsver iespēju sadarbībā ar ārvalstu augstskolām izveidot jaunu maģistrantūras programmu, kas būtu saistīta ar starptautisko tūrisma un kultūras vadību, aģentūru LETA informēja universitātes sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece.

Liepājas Universitātes pārstāvji tikušies ar Liepājas domes priekšsēdētāja vietniekiem Ati Deksni (LRA) un Ģirtu Kronbergu (LRA), lai pārrunātu nepieciešamību veidot jauno maģistra programmu. Liepājas Universitātes speciālisti vēlējušies noskaidrot, kādi speciālisti pilsētai ir nepieciešami un ar ko vajadzētu diskutēt, lai saprastu, kurā virzienā ģeogrāfiski attīstās Liepājas tūrisms un kultūras tūrisms un kur būtu nepieciešami universitātes sagatavotie speciālisti.

Deksnis atzinis, ka pilsētai ir nepieciešami gan kultūras, gan starptautiskā tūrisma, gan sporta nozares organizatori, kurus varētu sagatavot Liepājas Universitāte. Priekšsēdētāja vietnieks akcentējis, ka pilsēta ir ieinteresēta, lai Liepājā būtu laba augstskola. Savukārt Kronbergs uzsvēris, ka ir nepieciešams ne tikai radīt produktu, bet arī prast to pārdot.

Kopēju pārrunu rezultātā radusies ideja par iespējamu trīspusējas maģistra programmas veidošanu, kurā piedalītos Liepājas Universitāte, Lietuvas un kāda no Eiropas augstskolām. "Radās pārliecība, ka kopējiem spēkiem varam rast konstruktīvu risinājumu un izveidot Liepājas Universitātē jaunu vadības jomas maģistra programmu, balstoties uz Liepājas pilsētas vajadzībām," rezumēja Laiveniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)