Banner 980x90

Liepājas uzņēmumus mudina pieteikties bezmaksas biroja vingrošanas nodarbībām

Rīga, 11.sept., LETA. Līdz nākamai nedēļai Liepājas uzņēmumi var pieteikties bezmaksas biroja vingrošanas nodarbībām, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības administrācijas

Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Īpaši atsaukties aicināti tie uzņēmumi, kuros tiek veikts ilgstoši sēdošs vai jebkāds cits statisks darbs, lai iepazīstinātu darbiniekus ar vienkāršiem taču efektīviem izkustēšanās paņēmieniem darba laikā.

2016.gadā bezmaksas biroja vingrošanas nodarbībās piedalījās 17 uzņēmumi, savukārt 2017.gadā - 35 uzņēmumi.

Biroja vingrošana ietver vienkārši izpildāmus vingrojumus, kurus var veikt darba laika pārtraukumos un kam nav nepieciešams īpašs aprīkojums. Nodarbības vadīs vingrošanas instruktore Zane Frickausa. Vienas nodarbības ilgums ir 40 minūtes, un tās laikā instruktore iepazīstinās darbiniekus ar iespējām izkustēties atpūtas paužu laikā savā darbavietā.

Uzņēmumi bezmaksas biroja vingrošanas nodarbībām var pieteikties līdz 20.septembrim, rakstot uz e-pastu "zanefrickausa@gmail.com", norādot organizāciju, adresi, kontaktpersonu un vēlamo datumu vingrošanas nodarbībai.

Vingrošanas nodarbības notiks no septembra līdz decembrim. Kopumā var pieteikties 35 uzņēmumi. Vienā uzņēmumā vai iestādē tiks novadīta viena biroja vingrošanas nodarbība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)