Banner 980x90

Mācībās Liepājas cietumā pārbaudīs un pilnveidos rīcības plānu ugunsgrēka gadījumā

Ventspils, 16.febr., LETA. Nākamnedēļ Liepāja cietumā notiks mācības, kurās iesaistītie operatīvie dienesti pārbaudīs un pilnveidos objekta rīcības plānu ugunsgrēka gadījumā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Sandra Vējiņa.

Ieslodzījuma vietu pārvaldes un VUGD kopīgi rīkotās praktiskās nodarbības Dārza un Ganību ielas apkaimē norisināsies četras dienas

- no 19.februāra līdz 22.februārim.

Mācību mērķis ir pārbaudīt un pilnveidot objekta rīcības plānu ugunsgrēka gadījumā, pārbaudīt sadarbību starp iesaistītajām institūcijām, kā arī pilnveidot VUGD un citu operatīvo dienestu personāla praktiskās iemaņas ugunsgrēku dzēšanā šādā specifiskā objektā, skaidroja Vējiņa. Nodarbībās piedalīsies pārstāvji no Liepājas cietuma, VUGD un Valsts policijas.

Iedzīvotāji aicināti neuztraukties, redzot pa ielām pārvietojoties operatīvo tehniku ar ieslēgtiem skaņas un gaismas signāliem. Liepājas cietuma apkārtnē nodarbību laikā būs noteikti satiksmes ierobežojumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)