Banner 980x90

Maijā "Lielajā dzintarā" notiks Ainara Virgas jubilejas papildkoncerts

Rīga, 26.febr., LETA. Pēc pilnībā izpārdotā Ainara Virgas 55 gadu jubilejas koncerta, kas 18.aprīlī notiks Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars", mūziķis nolēmis 20.maijā rīkot papildkoncertu, aģentūru LETA informēja koncerta rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Koncertā skanēs dziesmas no topošā "Līvu" jaunā albuma, pie kura ierakstīšanas darbs vēl turpinās, kā arī jau labi zināmas dziesmas no "Līvu" repertuāra visās iespējamajās aranžijās un salikumos, turklāt skatītāji tiks aicināti gan dungot, gan dziedāt līdzi, teica Griškeviča.

Koncertā skanēs arī Virgas jaunākais veikums - himna mīlestībai, kurai par pamatu mūziķis ņēmis Svētajos rakstos atrodamo apustuļa Pāvila vēstuli korintiešiem, kurā kristietības sludinātājs apdziedājis mīlestības spēku un skaistumu. Dziesmas "Mīlestība" ierakstā piedalījusies virkne Latvijas rokmūzikas un populārās mūzikas pārstāvji.

Mācoties Liepājas mūzikas skolā, Virga apguva vijoļspēli, bet savas muzikālās karjeras laikā kopš 1980.gada viņš ir muzicējis grupās "Vabolītes", "Corpus", "Neptūns", "Liepājas brāļi", "Līvi", "Riga", "Liepājas brāļi" un "Virga Hard Orchestra". 2014.gada aprīlī mūziķis laida klajā pirmo solo albumu "Dziesmas par dzīvi un mīlestību", kas tika atzīts par 2014.gada labāko metāla un roka albumu.

Biļetes uz Virgas jubilejas papildkoncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)