Banner 980x90

Mežistrādes uzņēmums "GM koks" strādājis ar peļņu; būtisks apgrozījuma kritums

Mežizstrādes uzņēmuma "GM koks" apgrozījums pērn samazinājies par 74%, tomēr 2014.gadu uzņēmums noslēdzis ar 11 602 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums samazinājies no 1 062 262 eiro 2013.gadā līdz 267 935 eiro pērn.

Kā liecina uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojums, uzņēmuma vadība turpina strādāt pie ražošanas procesu optimizācijas un attīstības, lai pielāgotos tirgus situācijai un uzlabotu ekonomisko stāvokli un finanšu rādītājus uzņēmumā. Lai pašreizējā ekonomiskajā situācijā palielinātu savu konkurētspēju, uzņēmums palielina ražošanas apjomus, racionālāk izmantojot savus resursus, organizējot ilgtermiņa sadarbību ar resursu piegādātājiem un meklējot jaunus realizācijas tirgus.

SIA "GM koks" dibināta 1993.gadā, uzņēmuma juridiskā adrese ir Rucavas pagastā. Uzņēmuma saimnieciskas darbības pamatnozares ir mežizstrāde un mežsaimniecība. "GM koks" pamatkapitāls ir 284 426 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)