Banner 980x90

Mikroautobusu noma "Elegants auto"

Mikroautobusu noma ir tik pat populārs pakalpojums kā vieglo automašīnu īre. Visbiežāk mikroautobusu noma ir nepieciešama brīžos, kad ir vajadzīgs pārvest lielgabarīta mantas, vai arī kad palielāka cilvēku grupa vēlas doties tālākā ceļā, bet vieglajā automašīnā visiem vietas nepietiek.

Mikroautobusu noma

Mikroautobusu noma ir tik pat populārs pakalpojums kā vieglo automašīnu īre. Visbiežāk mikroautobusu noma ir nepieciešama brīžos, kad ir vajadzīgs pārvest lielgabarīta mantas, vai arī kad palielāka cilvēku grupa vēlas doties tālākā ceļā, bet vieglajā automašīnā visiem vietas nepietiek. Noma ir pieejama gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Klientiem ir iespēja izvēlēties starp Peugeot, Fiat un Opel markas busiem. Fiat markas buss būs vairāk piemērots kravu pārvadāšanai, taču pārējie ir ērti pasažieru pārvadāšanai.

Mikroautobusu noma ir iespējama arī ar šoferi. Tas ir ērts risinājums reizēs, kad jāpārvācas, taču pašam savā automašīnā vietas nepietiek. Fiat Ducato ir ļoti ietilpīgs un parocīgs kravas mikroautobuss. Kravas mikroautobusu noma ir iespējama arī ilgtermiņā un nomas maksa tādos gadījumos ir veicama par mēnešiem, kas ir ērti un izdevīgi abām pusēm. Ilgtermiņa kravas mikroautobusu noma var būt izdevīga arī maziem uzņēmumiem, kuriem vēl nav sava transporta.

Mikroautobusu noma ir pieejama arī kā transfēra pakalpojums uz lidostu. Tādā veidā nebūs lieki jālauza galva par to, kā 5 cilvēku ģimeni un 10 koferus aiztransportēt līdz lidostai vai atpakaļ mājās.

Lasiet vairāk: http://www.elegantsauto.lv/automasinas/mikroautobusu-noma/

Busu noma

Busu noma ir pieprasīta reizēs, kad nepieciešams pārvadāt cilvēku grupas līdz 8 vai 9 cilvēkiem, ieskaitot šoferi. Pasažieru busiem ir ietilpīgs bagāžas nodalījums, kas ļaus pārvadāt ne tikai pasažierus, bet arī bagāžu. Tālāku ceļojumu reizēs noteikti novērtēts tiks tas, ka busu nomas cenā ietilpst tehniskā palīdzība uz ceļa visā Eiropā, kas nozīmē, ka nebūs jābojā brīvdienas un jāpaliek bez palīdzības lielceļa malā. Ir pieejama arī ilgtermiņa pasažieru busu noma. Ilgtermiņa nomas cena ir maksājama katru mēnesi.

Busu noma būs noderīga arī dažādu pasākumu gadījumā – ērti pārvadājot viesus uz notikuma vietu un atpakaļ mājās.

Lēta busu noma ir ērts veids kā ceļot vai pārvadāt kravu bez liekiem uztraukumiem. Busi ir aprīkoti ar modernām ziemas riepām, tādēļ gada aukstajos mēnešos nav jāuztraucas par drošību uz ceļa.

Lasiet vairāk: http://www.elegantsauto.lv/

Auto īre

Auto īre ir aktuāla ikvienam, kam ir vēlme un vajadzība pēc ērtas pārvietošanās pat tad, ja nav pieejams savs transportlīdzeklis. Tas ir pakalpojums, kas pasaulē ir pieejams jau vairākus gadu desmitus. Izdevīga auto īre ir aktuāla katram, kuram auto atrodas servisā uz ilgāku laiku, nepieciešams doties darba darīšanās citā pilsētā, vai ceļojumā nav vēlēšanās izbaudīt sabiedriskā transporta priekus un tamlīdzīgās situācijās.

Auto īre ir iespējama gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Ilgtermiņa auto īre var būt aktuāla arī juridiskām personām. Tas ir izdevīgi, ērti un nedārgi. Mašīnas nomāšana ir pieejama personām, kuru braukšanas stāžs nav mazāks par vienu gadu. Vieglo auto īre sevī ietver arī OCTA un KASKO apdrošināšanas.

Lasiet vairāk: http://www.elegantsauto.lv/automasinas/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)