Banner 980x90

Nākamnedēļ Liepājā notiks pirmais IT pārstāvju tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup"

Rīga, 6.jūn., LETA. Nākamnedēļ Liepājā notiks pirmais informāciju tehnoloģiju (IT) pārstāvju tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup", aģentūru LETA informēja programmētāja un pasākuma pārstāve Agate Ambulte.

Tīklošanās pasākums norisināsies 14.jūnijā plkst.18 kopā strādāšanas telpās "Coworking Liepaja", Vecājā Ostmalā 24, 4.stāvā.

"IT Waffle Meetup" par savu pieredzi stāstīs programmētāja Agate Ambulte, kas pēc vairāku gadu pieredzes vienā no Baltkrievijas vadošajām IT kompānijām atgriezusies Liepājā. Pasākuma turpinājumā elektronisko autostāvvietas pulksteņu ražotāja "Parkingtimer" dibinātājs Sindijs Eizengraudiņš stāstīs par "start-up" projektā pieļautajām kļūdām un gūtajām mācībām.

Visa vakara garumā būs iespēja izmēģināt braucamo dēli "WildWeel" un tā izstrādātājam Jānim Kozlovskim uzdot jautājumus.

"IT Waffle Meetup" tikšanās mērķis ir, ēdot vafeles, veicināt IT sfēras pārstāvju iepazīšanos un pieredzes apmainīšanos.

Turpmāk tikšanās ir plānota kā ikmēneša pasākums IT nozares pārstāvjiem, kas arī turpmāk dalīsies pozitīvās pieredzes un neveiksmes stāstos, kā arī prezentēs jaunās IT ierīces.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)