Banner 980x90

Nīcā veidos nobrauktuvi pie jūras

Rīga, 21.febr., LETA. Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijas (LVAFA) rīkotā projektu konkursā atbalstīts Nīcas novada domes iesniegtais projekts, kas paredz nobrauktuves izveidi pie jūras, kas būs pirmā šāda veida nobrauktuve novada piekrastē, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta gaitā paredzēts izbūvēt nobrauktuvi pie jūras Bernātu dabas parkā pie atpūtas vietas "Zaļais stars" atbilstoši universālā dizaina principiem.

Izbūvējot nobrauktuvi, tiks nodrošināta vides pieejamība, netraucēta piekļuve operatīvajiem dienestiem, kā arī mazināta antropogēnā slodze.

Nīcas novada piekrastes garums ir 23,7 kilometri, un šī Nīcas novadam būs pirmā nobrauktuve pie jūras, kas ir vitāli nepieciešama operatīvajiem dienestiem, jo Bernātu ciema pludmale ir ļoti iecienīta, savukārt jūras straumes šajā vietā ir ļoti mainīgas un bīstamas.

Kopējās projekta izmaksas tiek lēstas 68 143 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)