Banner 980x90

Norisināsies 2016.gada Liepājas vērienīgākās vieglatlētikas sacensības

Foto: Diāna Lauva
Foto: Diāna Lauva
No 28. līdz 29.maijam stadionā "Daugava" saimniekos "sporta karaliene" vieglatlētika, kur norisināsies starptautiskas sacensības vieglatlētikā "Liepājas Kausi 2016", kā arī starptautiskās vieglatlētikas federācijas "IAAF jauno vieglatlētu diena". Plānots, ka sacensības šoreiz pulcēs ap 500 dalībnieku.

Kā pilsētas informācijas portālam Liepaja24.lv pastāstīja Liepājas sporta spēļu skolas metodiķe un vieglatlētikas trenere un "Liepājas kausi 2016" galvenā tiesnese Diāna Lauva, organizatori šogad papildus Liepājas sporta spēļu skolas naudas balvām ir piesaistījuši papildus atbalstītājus, lai motivētu dalībniekus augstvērtīgiem rezultātiem, kā arī piesaistītu augstas klases vieglatlētus. "Šogad "Liepājas kausu" otrajā dienā bijušais vieglatlēts, liepājnieks, Vilnis Solovjovs, kuram joprojām pieder Liepājas pilsētas rekords 110 metru barjerskrējienā pieaugušajiem, ir nolēmis motivēt šīs distances sportistus, apbalvojot uzvarētājus personīgi ar naudas balvu gan sieviešu, gan vīriešu grupās. Papildus tiks pasniegta naudas balva 100 eiro apmērā sportistam, kurš pārspēs Viļņa rekordu," norāda "Liepājas kausi 2016" galvenā tiesnese Diāna Lauva.

Sacensības "IAAF jauno vieglatlētu diena" notiks 28.maijā un tajā piedalīsies U-18 grupas sportisti.

Skatītājiem ieeja sacensībās bez maksas. Visi sporta līdzjutēji un vieglatlētikas fani aicināti 28.maijā no plkst.12.00 un 29.maijā no plkst.11.00 stadionā "Daugava" apmeklēt tradicionālās starptautiskās sacensības "Liepājas kausi 2016" un "IAAF jauno vieglatlētu diena".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)