Banner 980x90

Oktobrī "Lielajā dzintarā" notiks koncertuzvedums ģimenēm "Māja, skurstenis un mēs"

Rīga ,10.sept., LETA. Koncertzālē "Lielais dzintars" 24.oktobrī ar Renāra Kaupera piedalīšanos notiks koncertuzvedums "Māja, skurstenis un mēs", aģentūru LETA informēja Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) pārstāvji.

Ģimenēm veltītajā koncertuzvedumā bez pazīstamā mūziķa Kaupera piedalīsies arī LMMDV zēnu koris diriģentes Ilzes Balodes vadībā. Piedalīsies arī ritma grupa mūziķa, koncertuzveduma programmas aranžētāja Jāņa Strazda vadībā un tautas deju kolektīvs "Banga" Kristīnes Kārkliņas vadībā.

Programmas mērķauditorija ir ģimenes ar bērniem. Tajā skanēs Kaupera dziesmas ar Ineses Zanderes tekstiem no albuma "Sasauc smieklus izklīdušus", kā arī citas populāras un jau iemīļotas bērnu dziesmas.

Kopā ar LMMDV Bērnu mākslas skolas audzēkņiem tiks radītas dekorācijas un scenogrāfijas elementi, lai uz koncertzāles skatuves radītu mājas un ģimenes sajūtu. Uz skatuves notiks dziedāšana, rotaļāšanās un dejošana, tādējādi radot reālistisku mājas, sētas un pagalma atmosfēru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)