Banner 980x90

Oriģinālas dāvanas vēl skaistākiem svētkiem – DavanuServiss.lv

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzīve nav iedomājama bez svētkiem un katra svinīga reize – bez dāvanām. Ja esi no tiem, kuri labprātāk saņem un sniedz oriģinālas dāvanas, viena no veiksmīgākajām idejām ir pārsteigt ar aizraujošu piedzīvojumu dāvanu. 

Ja Tu domā, ka pārsteigt kādu mūsdienās ir ļoti grūti, esi aicināts ieskatīties dāvanu veikala DavanuServiss.lv virtuālajos plauktos. Tur atradīsi oriģinālas, dažādām gaumēm atbilstošas dāvanu idejas – atliks tikai izvēlēties piemērotāko!

Daudzveidīgs piedāvājums visām gaumēm
Uzņēmums nemitīgi papildina savu piedāvājumu klāstu, nodrošinot dažādas piedzīvojumu dāvanu kategorijas – tur iespējams atrast unikālus pārsteigumus sievietēm, vīriešiem, bērniem, pāriem, ģimenēm, draugu kompānijai, kolēģiem un pat biznesa partneriem. 
Lai vieglāk būtu orientēties piedāvājumā, dāvanu kartes izkārtotas vairākās sadaļās, piemēram, ja dāvana paredzēta aktīvas izklaides cienītājiem, vērts ieskatīties sadaļā "Aktīvā atpūta", "Ūdens piedzīvojumi", "Lidojumi" vai "Pie stūres", taču tiem, kuri dod priekšroku mierīgākai atpūtai, piemērotāko pārsteigumu atradīsi kategorijā "skaistumkopšana", "Apmācības un kursi" vai "Gardēžiem". 

Ja liekas, ka izvēle tik un tā ir grūta, labs risinājums var būt kāds no sarūpētajiem dāvanu komplektiem. Katrā no tiem ietilpst vairāki piedāvājumi, no kuriem dāvanas saņēmējs var izvēlēties vienu – sirdij vistuvāko. Dāvanu sortimentā tādi dāvanu komplekti kā dāvanu izlase "Bērniem", dāvanu komplekts "Romantiskiem mirkļiem", īpašā izlase "Šaušanas piedzīvojums" un citi. 

Interesējošās dāvanas var atlasīt arī pēc citiem kritērijiem, piemēram:
- cenas;
- vēlamā dalībnieku skaita;
- vietas;
- kategorijas;
- pakalpojuma sniedzēja.

Kā iegādāties dāvanu karti?
DavanuServiss.lv domā par klientu ērtībām, piedāvājot izvēlēto piedzīvojumu dāvanu iegādāties 
- uzņēmuma interneta vietnē Davanuserviss.lv;
- tirdzniecības centros "Rīga Plaza", "Galleria Riga", "Spice", "Dauga", kā arī tirdzniecības namā "Kurzeme";
- "Maxima XX" vai "Maxima XXX" veikalos visā Latvijā;
- "Valters un Rapa" grāmatnīcās Rīgā – tirdzniecības centros "SKY & More" un "Domina", kā arī Aspazijas bulvārī 24.

DavanuServiss.lv var būt noderīgs risinājums arī tad, ja dāvana vajadzīga steidzami – izvēlēto pārsteigumu iespējams noformēt kā e-dāvanu un pēc apmaksas veikšanas vienas minūtes laikā saņemt to savā e-pastā! Pēc tam to vari izdrukāt uz A4 lapas un pasniegt gaviļniekam. 

Visu dāvanu karšu derīguma termiņš ir 12 mēneši no to iegādes brīža – tā ir iespēja saņēmējam izvēlēties sev piemērotāko laiku dāvanas izmantošanai.  

Pārsteidz ar unikālu dāvanu, kas paliks atmiņā vēl ilgi, – uzdāvini emocijas! Ieskaties DavanuServiss.lv piedāvājumā un atrodi kaut ko piemērotu visiem dzīves gadījumiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)