Banner 980x90

Pagarina piedāvājumu iesniegšanas termiņu zemās grīdas tramvaja vagonu iegādei Liepājā

Ventspils, 13.sept., LETA. Uzņēmums "Liepājas tramvajs" pagarinājis piedāvājumu iesniegšanas termiņu sarunu procedūrā par vairāku jaunu zemās grīdas tramvaja vagonu iegādi, aģentūru LETA informēja SIA "Liepājas tramvajs" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Gruntmane.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš pagarināts līdz 29.septembra plkst.11 saistībā ar veiktajiem grozījumiem iepirkuma procedūras dokumentos.

"Liepājas tramvajs" plāno iegādāties sešus vai septiņus zemās grīdas tramvaja vagonus. Precīzs jauno vagonu skaits būs atkarīgs no piedāvātās cenas un pieejamā finansējuma, skaidroja Gruntmane. Līgumā paredzēts noteikt, ka pasūtītājam ir tiesības iegādāties papildu tramvaja vagonus atbilstoši tādai pašai specifikācijai trīs gadu laikā pēc pirmās piegādes pabeigšanas. Papildu tramvaja vagonu iegāde būs iespējama, ja "Liepājas tramvajam" būs pieejams tam nepieciešamais finansējums. Saskaņā ar noslēdzamo līgumu maksimāli var tikt piegādāti 14 tramvaja vagoni.

Tramvaja vagonu iegādi paredzēts finansēt no Eiropas Savienības (ES) fondu un "Liepājas tramvaja" līdzekļiem. Iepirkums tiek īstenots ES fondu līdzfinansētajā projektā "Tramvaja līnijas un piegulošās teritorijas kompleksa rekonstrukcija", kas paredz gan Lielās ielas un tramvaja līnijas sakārtošanu, gan Tramvaja tilta paplašināšanu, gan arī vairāku jaunu zemās grīdas tramvaju iegādi. Plānotās projekta kopējās izmaksas ir 15,35 miljoni eiro, no kuriem ES fondu finansējums paredzēts 13 miljonu eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)