Banner 980x90

Par 10,6 miljoniem eiro pārbūvēs autoceļa Venstpils-Grobiņa posmu no Labraga līdz Mežainei

Rīga, 19.apr., LETA. Sākta autoceļa Venstpils (Leči)-Grobiņa (P111) pārbūve posmā no Labraga līdz Mežainei, savukārt būvdarbu kopējās izmaksas plānotas 10,6 miljonu eiro apmērā, informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Šonedēļ remontposmā vēl ir ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā, bet no 7.maija, kad plānots sākt frēzēt nost veco asfalta segumu, satiksmi vairākos posmos regulēs ar luksoforiem.

Būvdarbi paredz segas pārbūvi, sākot no pamatiem un beidzot ar divām asfalta kārtām, ūdens novades sistēmas sakārtošanu un autobusu pieturvietu atjaunošanu. Tāpat šo būvdarbu laikā plānots atjaunot arī tiltus pār Saku un Karpu, tiem ieklās jaunu hidroizolāciju un brauktuves segumu, norādīja LVC.

Būvdarbus veic SIA "Binders". Pārbūves darbi tiek īstenoti ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansējumu. Darbus plāno pabeigt 2019.gada rudenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)