Banner 980x90

Pasākumu forumā Liepājā martā beigās pulcēsies industrijas profesionāļi

Rīga, 6.marts, LETA. Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars" no 19.marta līdz 22.martam, notiks piektais Latvijas Pasākumu forums, kas pulcēs pasākumu industrijas profesionāļus no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja foruma rīkotāju pārstāvis Ēriks Radželis.

Pasākumu foruma četrās dienās plānota plaša programma - notiks darba sesijas pasākumu izstrādes un realizācijas jomās, pasākumu izcilības konference "Kad pasākums kļūst par Notikumu", Latvijas Pasākumu producentu asociācijas (LaPPA) "Kvalitātes zīmes 2019" saņēmēju izziņošanas pasākums, "Latvijas pasākumu mūziķu skate 2019", tradicionālā LaPPA "Pasākumu gada balvas" pasniegšanas ceremonija un Pasākumu foruma reģionālā diena.

Pasākumu industrijas konferencē "Kad pasākums kļūst par notikumu" 15 eksperti dalīsies savās pārdomās par to, kādam jābūt pasākumam, lai tas kļūtu par notikumu.

LaPPA "Kvalitātes zīmes 2019" saņēmēju izziņošanas pasākums notiks 20.martā, plkst.19, koncertzālē "Lielais dzintars". Biedrība kopš 2014.gada piešķir šo kvalitātes zīmi tiem uzņēmumiem, kas LaPPA biedru balsojumā atzīti par kvalitatīviem un uzticamiem. Kopā ar to nozares piegādātāji saņem LaPPA sertifikātu, kas uzskatāms par nozares atzinību un apliecinājumu par kvalitatīvu un izcilu darbu.

Pasākuma laikā notiks arī "Latvijas pasākumu mūziķu skate 2019". Foruma dalībniekiem tā būs iespēja uzzināt par jaunumiem latviešu muzikālo apvienību jomā, un, iespējams, ar kādu no šīm grupām nākotnē veidot sadarbību. Plānots, ka mūziķu skatē piedalīsies gan pavisam jauni muzikālie projekti, gan jau zināmas grupas un izpildītāji, kas vēlas vairāk uzstāties gan publiskos, gan slēgtos pasākumos.

Savukārt 21.martā notiks ikgadējā "Pasākumu gada balvas" pasniegšanas ceremonija - LaPPA sadarbībā ar Latvijas Pasākumu forumu un Latvijas valsts simtgades biroju paziņos labākos Latvijas 2018.gada pasākumus. "Pasākumu gada balva" ir apbalvojums labākajiem Latvijas gada oriģinālpasākumiem un notikumiem, augstvērtīgām radošām idejām un oriģināliem tehniskajiem risinājumiem, kurus balsojumā nosaka nozares profesionāļu žūrija.

Latvijas Pasākumu foruma dalībniekiem noslēguma dienā, 22.martā, Liepāja piedāvās Reģionālās dienas programmu. Iepazīšanās ar Liepājas pasākumu piedāvājumu sāksies ar nelielu pārsteigumu pašā jūras krastā, pēc tam visi reģionālās dienas dalībnieki kopīgi klātienē apmeklēs lielākās pilsētas pasākumu norises vietas un iepazīsies ar pasākumu rīkotāju pieredzi.

Latvijas Pasākumu forums ir ikgadēja Latvijas pasākumu nozares speciālistu kopā sanākšanas, pieredzes apmaiņas un zināšanu pilnveides platforma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)