Banner 980x90

Pēc peldes ostas kanālā Liepājā aizturēts vīrietis ar svešu autovadītāja apliecību

Rīga, 7.jūn., LETA. Šorīt Liepājā aizturēts vīrietis, kurš peldējies neatļautā vietā ostas kanālā, turklāt pie viņa atrasta citas personas autovadītāja apliecība, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības policijas pārstāve Agnese Mieme.

Vīrietis, peldoties ostas kanāla teritorijā, kur to aizliedz ostas noteikumi, pie Aizsardzības ministrijas piestātnes pamanīts pirms plkst.11. Lai personu izceltu no kanāla, tika piesaistīti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Pēc personas izcelšanas no kanāla mediķi pārbaudīja vīrieša veselības stāvokli, konstatējot, ka viņa dzīvībai nedraud briesmas un nav nepieciešama stacionēšana.

Sākotnēji aizturētais nogādāts pagaidu aizturēšanas telpās, kur pēc mantu apskates konstatēts, ka pie vīrieša atrodas citas personas transportlīdzekļa vadītāja apliecība. Pēc protokola sastādīšanas par peldēšanu neatļautā vietā vīrietis nogādāts Valsts policijā tālāko lietas apstākļu noskaidrošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)