Banner 980x90

Pēc stiprās snigšanas Liepājā atkārtoti tīra galvenās ielas

Ventspils, 22.janv., LETA. Pēc stiprās snigšanas Liepājā pašlaik atkārtoti tiek tīrītas un kaisītas galvenās ielas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības iestādē "Komunālā pārvalde".

Ceļu kopšanas tehnika uz galvenajām ielām strādāja no agra rīta, bet darbi joprojām turpinās. Visu sniega masu vienā paņēmienā nav izdevies nošķūrēt, un šodien četras stundas, aptuveni līdz plkst.14, stipri puteņoja, tāpēc pašlaik atkārtoti tiek pārtīrītas un kaisītas A, A1 un B klases ielas, skaidroja "Komunālajā pārvaldē".

Uzturēšanas prioritāte ir noteikta maģistrālajām ielām un ielām ar sabiedriskā transporta satiksmi, jo no šo ielu stāvokļa ir atkarīga autotransporta satiksmes funkcionēšana pilsētā kopumā. Tas nozīmē, ka vispirms tiks nodrošināta A, A1 un B klases ielu uzturēšana un tīrīšana noteiktajos termiņos un kvalitātē.

Jau ziņots, ka Liepājā izveidojusies šīs ziemas dziļākā sniega sega Latvijā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Sniega segas biezums Liepājas novērojumu stacijā, kas atrodas pie pilsētas dienvidu robežas, pirmdien palielinājies no deviņiem līdz 23 centimetriem.

Iepriekšējā dziļākā sniega kārta šajā ziemā Latvijā bija 22 centimetri 10.decembrī Ventspilī.

Pirmdienas vakarā snigšana Liepājā mitējusies, bet daudzviet valstī brīžiem turpina snigt, vietām īslaicīgi snieg stipri. Autoceļi daudzviet slideni.

Latvijas lielākajā daļā zemi sedz no viena līdz deviņiem centimetriem bieza sniega sega.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)