Banner 980x90

Pirmo reizi šomēnes gaisa temperatūra Latvijā sasniegusi +30 grādus

Rīga, 27.aug., LETA. Otrdienas pēcpusdienā Kurzemes dienvidrietumos gaiss sakarsis līdz +30 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Līdz +30 grādiem termometra stabiņš pakāpies arī Liepājas lidostā, savukārt ostā, valdot jūras brīzei, gaiss ir par dažiem grādiem vēsāks.

Iepriekšējo reizi 30 grādu karstums Latvijā valdīja pirms mēneša, toreiz augstākā gaisa temperatūra bija +32,1 grāds 28.jūlijā Ventspils novērojumu stacijā.

Savukārt visa gada augstākā gaisa temperatūra reģistrēta 13.jūnijā, kad galvaspilsētā bija 33 grādu svelme, starptautiskajā lidostā "Rīga" gaisa temperatūra todien sasniedza pat +34 grādus.

Sinoptiķi prognozē, ka karsts laiks Latvijā, visticamāk, saglabāsies līdz 1. vai 2.septembrim, taču brīžiem palielināsies mākoņu daudzums un īslaicīgi līs, vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)