Banner 980x90

Policija aiztur astoņus liepājniekus par narkotiku glabāšanu un tirgošanu

Rīga, 24.jūl., LETA. Valsts policija (VP) uz aizdomu pamata par narkotisko un psihotropo vielu glabāšanu un realizāciju aizturējusi astoņus Liepājas iedzīvotājus, aģentūru LETA informēja VP.

Jūlijā kriminālpolicija uz aizdomu pamata par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu un realizāciju Liepājā un Liepājas apkārtnē aizturēja astoņas personas - sešus 1984., 1976, 1993., 1992., 1995. un 1958. gadā dzimušus vīriešus un divas 1953. un 1951. gadā dzimušas sievietes. Visi aizturētie ir liepājnieki, no kuriem četri jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā.

No nelikumīgās aprites tika izņemti 25 grami vielas, kas satur metamfetamīnu, aptuveni 500 gramu, iespējams, magoņu salmu un tabletes, kuras, iespējams, satur tramadolu.

Četrām personām tiesa ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Informācija par šīm personām tika iegūta operatīvas darbības rezultātā, taču nereti policija saņemt informāciju par kādas personas pretlikumīgajām darbībām no iedzīvotājiem, par ko policija izsaka pateicību un aicina arī turpmāk ziņot par šāda veida pārkāpumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)