Banner 980x90

Preses konferencē informēs par Liepājā šovasar gaidāmajiem profesionālās mākslas un mūzikas festivāliem

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Rīgā notiks preses konference, kurā Liepājas kultūras dzīves organizatori informēs par šovasar Liepājā gaidāmajiem profesionālās mākslas un mūzikas festivāliem.

Kā aģentūru LETA informēja SIA "Lielais dzintars" sabiedrisko attiecību speciāliste Elizabete Hartmane, jau pērn Liepājā veiksmīgi noritēja trīs starpžanru festivāli - tradicionālais akadēmiskās mūzikas festivāls "Liepājas vasara", mūzikas un laikmetīgās mākslas festivāls "Liepājas mākslas forums" un kamermūzikas festivāls "Via Baltica". Organizatori sola, ka līdz ar jaunās Liepājas koncertzāles atklāšanu šovasar festivāli noritēs ar jaunu vērienu - to programmās iekļauts operas koncertiestudējums un multimediāls uzvedums, džeza, blūza un "a capella" koncerti, kā arī simfoniskās un kamermūzikas koncerti ar solistu līdzdalību.

Līdzās muzikālajiem pasākumiem noritēs arī laikmetīgās mākslas izstādes, kuru ekspozīcijās būs skatāmas starptautiski atzītu mākslinieku grafikas, vides objekti, tēlniecības darbi un multimediālas instalācijas.

Liepājas Simfoniskā orķestra organizētais akadēmiskās mūzikas festivāls "Liepājas vasara" tiks atklāts 1.jūlijā un noritēs līdz 26.augustam.

Koncertzāles "Lielais dzintars" organizētais starpnozaru mūzikas un laikmetīgās mākslas festivāls "Liepājas mākslas forums" noritēs no 5. līdz 13.augustam. Savukārt 18.augustā sāksies Baltijas ceļa tematikai veltītais festivāls "Via Baltica", kas noslēgsies ar Senās uguns nakts pasākumu 27.augustā.

Preses konferencē informāciju par gaidāmajiem pasākumiem sniegs SIA "Lielais dzintars" valdes locekle Baiba Bože, Liepājas Simfoniskā orķestra valdes loceklis Uldis Lipskis un nodibinājuma "Via Cultura" valdes priekšsēdētāja Dace Bluķe.

Preses konference notiks 1.jūlijā plkst.10 vīna telpā "Tinto", Rīgā, Elizabetes ielā 61.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)