Banner 980x90

Presto Autoskola Liepājā – unikāls serviss un apkalpošanas perfekcija

Presto Autoskola 10 gadu laikā ir ne tikai atvērusi daudzas filiāles Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās – Ogrē, Saldū, Jūrmalā, Saulkrastos, Jēkabpilī, Olainē, Babītē, Lielvārdē un citur. Kopš pirmajiem dibināšanas gadiem Presto rūpējas par savu klientu, nezaudējot apmācību kvalitāti un spējot regulāri modernizēt savu pakalpojumu. 

Šogad Presto beidzot ir kļūst arī Liepājas autoskola. Filiāļu atvēršana un veiksmīga darbošanās ārpus Rīgas, ņemot vērā plašo autoskolu piedāvājumu Latvijas tirgū, liecina par autoskolas kapacitāti, resursiem un profesionālu pieeju apmācības procesam. Taču Liepājā darbojas daudzas autoskolas. Kādēļ būtu jāizvēlas tieši Presto? Lūk, vairāki argumenti, kuri balstās uz statistiku un Presto Autoskolas piedāvājuma analīzi.

Augsta apmācības kvalitāte  TOP 3 Latvijā
Pēc CSDD un autoskolas.com datiem Presto ir pirmajā vietā Rīgā (vissarežģītākajā vietā Latvijā) braukšanas eksāmena rezultātos, un stabili ieņem TOP3 Latvijā CSDD teorijas eksāmenos B kategorijai. Tik augsti rezultāti ir iespējami, pateicoties Presto komandas unikālajai pieejai klientu apmācībā. Vienīgais, uz ko jāfokusējas klientam apmācību procesā, ir uz nodarbībām, lai pēc iespējas ekonomētu gan laiku, gan naudu.

Darbinieki, tēlaini izsakoties, ir mammas vietā. Viņi seko līdzi katra klienta progresam, pamudina un atgādina, ka tiesību iegūšana ir atbildīgs process, kas prasa gan laika, gan finanšu resursus. Īpaši nozīmīgi tas ir braukšanas sadaļā, jo tieši braukšanas nodarbības veido 85% no kopējām izmaksām.

Lielāko atbildību Presto uzliek iekšējam komandas darbam. Savukārt komandas uzmanības centrā ir katra individuāla klienta progress, līdz ar to šāda veida revolucionāra pieeja dara iespējamu kvalitatīvu apmācību un ātru rezultātu. 

Iespēju sekot līdzi klienta progresam nodrošina drukāts braukšanas nodarbību žurnāls, kurā tiek fiksēts rezultāts. Šāda veida dokumentēšana palīdz instruktoriem kā vienotai komandai virzīt apmācības procesu katram klientam individuāli un būt atbildīgiem kopā.

Nepārspēts serviss tagad arī Liepājā
Presto saviem klientiem piedāvā Eiropā unikālu digitālu servisu, kas ir ceļā uz apkalpošanas perfekciju. Neviena cita autoskola Liepājā nepiedāvā līgumu, kurš ir brīvi apskatāms online variantā pirms parakstīšanas. Kā liecina statistika, puse vadošo autoskolu Latvijā līgumu nedod līdzi uz mājām, lai potenciālais klients nesteidzīgi varētu izpētīt nosacījumus un izsvērt, vai tie viņam ir pieņemami.

Taču Presto mājaslapā var ne tikai iepazīties ar līgumu online versijā, to var arī parakstīt attālināti. Tāpat elektroniski ir iespējama pieteikšanās medicīnas izziņas saņemšanai, pirmās palīdzības kursiem, iespēja šos pakalpojumus ērti apmaksāt mājaslapā. Arī braukšanas nodarbību grafiku klients sastāda, izvēloties mājaslapā piedāvātos t.s. "logus", apmaksā nodarbību un dodas uz braukšanas stundu, lieki netērējot laiku, lai vēl sazinātos ar instruktoru.

Bonusi uzcītīgākajiem Presto klientiem
Presto atšķirībā no citām Liepājas autoskolām nekad nepiedāvā necaurskatāmas atlaides, jo tā ir pakalpojuma vērtības samazināšana kursantu piesaistes nolūkos. Tomēr ik pa brīdim tiek piedāvātas akcijas, kas ir izdevīgas klientam. Pastāvīga ir CSDD braukšanas eksāmena atmaksas akcija EUR 38.52 apmērā, ja kursants braukšanas eksāmenu noliek pirmajā reizē. Patīkami, vai ne? Un tas ir stimuls arī kursantam. Censties, jo tas ir finansiāli izdevīgi.

Singapūras Satīns un Presto kopīgi dodas piedzīvojumā
Popularitāti ieguvusī hiphopa apvienība Singapūras Satīns 4 puišu sastāvā, no kuriem, izrādās, nevienam vēl nav tiesību, ir iestājušies Presto autoskolā un 8 sērijās Youtube kanālā ik pa laikam atspoguļos savu progresu, piedzīvojumus un pārdzīvojumus. Viņu mērķis ir iegūt autovadītāja tiesības un noskaidrot, kurš to izdarīs pirmais no grupas.

Jāatzīmē, ka Presto ir perfekta apzinīgiem un arī ļoti aizņemtiem cilvēkiem, jo tiesības šeit ir iespējams iegūt precīzi viena mēneša laikā, ja tam uzcītīgi nododas. Ir vērts izmēģināt, vai ne? 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)