Banner 980x90

"Credit24" – mūsdienīgi risinājumi Taviem dzīves plāniem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Lai arī cik liela uzmanība tiktu pievērsta personīgā budžeta plānošanai, reizēm jāsaskaras ar situāciju, kad naudas visam nepietiek. Ja situācija jārisina steidzami un līdz nākamajai algas dienai gaidīt nav laika, noderīgs var būt naudas aizdevums, ko iespējams noformēt internetā, iztiekot bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas. 

"Credit24" naudas kredīts vai kredītlīnija – izvēlies piemērotāko!
Ja vēlies izmantot uzticama un kredītņēmējiem draudzīga aizdevēja pakalpojumus, vērts ieskatīties "Credit24" piedāvājumā. Domājot par dažādām klientu vajadzībām, šis kredītdevējs nodrošina dažādus aizdevuma apmērus uz īsākiem un garākiem termiņiem – maksimālā aizdevuma summa ir 3000 eiro un tā jāatmaksā 36 mēnešu laikā. 

Līdzās ierastajam naudas aizdevumam "Credit24" piedāvājumā ir arī kredītlīnija – elastīgs finanšu pakalpojums, kas atgādina virtuālu kredītkarti. Tā noderīga situācijās, ja plānots aizņemties atkārtoti vai ja nav skaidri zināms, cik liels aizdevums galu galā būs nepieciešams, – piesakoties kredītlīnijai, tiek noteikts kredītlimita apmērs, un tā ietvaros iespējams aizņemties tik reižu, cik vajadzīgs.

Kredītlīnija ir ērts, mūsdienu prasībām atbilstošs risinājums:
• izvēlies kredītlimita apmēru un izmanto visu summu uzreiz, vai arī saņem to pa daļām;
• pieteikuma aizpildīšana un naudas izņemšana ir bez maksas. Un, ja kredītlīnija ir noformēta, bet nauda nav izņemta, nekādi maksājumi nav jāveic;
• izņem naudu tad, kad tā nepieciešama – to iespējams izdarīt "Credit24" mājaslapā, piezvanot pa tālruni 8824 vai ar mobilās lietotnes starpniecību;
• izņemto naudas summu atmaksā 36 mēnešu laikā vai ātrāk.

Izvēlies savai situācijai piemērotāko risinājumu, bet pirms aizdevuma noformēšanas iepazīsties ar visiem līguma nosacījumiem!

Kas nepieciešams, lai noformētu aizdevumu?
Kredīta pieteikumu iespējams aizpildīt ne tikai tiešsaistē, bet arī "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos, kā arī lielākajās Latvijas Pasta nodaļās. Plānojot kredītam pieteikties šādā veidā, jāatceras līdzi paņemt pasi un bankas konta numuru. 
Savukārt, ja aizdevumam vēlies pieteikties internetā, pārliecinies, ka Tavā bankas kontā ir vismaz viens eiro cents, kas nepieciešams veiksmīgai reģistrācijas pabeigšanai. 

Neatkarīgi no tā, kādā veidā plāno pietiekties aizdevumam, pirms tam pārliecinies, ka atbilsti visām aizdevēja izvirzītajām prasībām:
• esi vecumā no 18 līdz 70 gadiem;
• Tev ir regulāri ienākumi un pozitīva kredītvēsture.

Ja esi pārliecināts par savu maksātspēju, seko norādēm un saņem aizdevumu vien dažu minūšu laikā. 

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot kredīta nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt līgumā noteiktajā laikā! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)