Banner 980x90

Rehabilitācija šogad būs pieejama 10 reizes vairāk onkoloģisko pacientu no Liepājas

Liepāja, 16.marts., LETA. Psihosociālā rehabilitācija šogad būs pieejama 10 reizes vairāk onkoloģisko pacientu no Liepājas nekā pērn, intervijā Rietumu Radio šodien sacīja biedrības "Dzīvības koks" Liepājas nodaļas vadītāja Ilze Vainovska.

Tas kļuvis iespējams galvenokārt pateicoties akcijai "Dod pieci!", kurā savākts gana daudz līdzekļu, lai pagājušā gadā notikušo divu rehabilitācijas nometņu vietā šogad organizētu 21 no aprīļa līdz novembrim.

"Ja iepriekšējos gados šādas nometnes bija pieejamas apmēram četriem liepājniekiem, tad šogad viņu varētu būt reizes desmit vairāk," paskaidroja Vainovska.

Biedrības "Dzīvības koks" Liepājas nodaļa izveidota 2013. gadā un tās darbība uz vietas Liepājā izpaužas sanāksmēs reizi mēnesī, kuru laika arī notiek psihosociālas rehabilitācijas pasākumi kā sarunas ar mediķiem, rokdarbi un citi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)