Banner 980x90

Reidā par godu Baltā spieķa dienai Liepājā sodīti septiņi autovadītāji

Jelgava, 18.okt., LETA. Reidā par godu Baltā spieķa dienai Liepājā septiņiem autovadītājiem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par gājēju ar redzes invaliditāti nepalaišanu uz gājēju pārejām, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Atzīmējot Baltā spieķa dienu vakar Liepājā un arī citviet Kurzemē tika veikta pastiprināta patrulēšana gājēju pāreju tuvumā. Autovadītājiem, kuri nepalaida gājējus ar redzes invaliditāti uz gājēju pārejām, Liepājā noformēti septiņi administratīvā pārkāpuma protokoli. Savukārt gājējiem par brauktuves šķērsošanu tam neparedzētā vietā - četri protokoli.

Reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja amatpersonas visu šo nedēļu Kurzemē veic pastiprinātu patrulēšanu gājēju pāreju tuvumā, jo pēdējā laikā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistīti gan autovadītāji, gan velosipēdisti un gājēji, un šie negadījumi notikuši tieši uz gājēju pārejām.

Policija aicina būt uzmanīgiem un savstarpēji tolerantiem.

15.oktobrī visā pasaulē atzīmē Baltā spieķa dienu, kad pastiprināta uzmanība tiek pievērsta neredzīgajiem cilvēkiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)